Američani si pod sebou podřezali větev. A Evropa jásá: napůl dementní Biden jako manžel Kateřiny II. Veliké car Petr III bude snadný terč a už to začíná. Zmanipulováním voleb roztažených do pěti týdnů a v prazvláštním systému, kdy Trump tahal tuto zchátralou monarchii zoufale z bahna musí už mít demokracie silné žaludky, ale zdá se, že jde Demokratické straně víc o vládní funkce a moc, než o blaho amerického lidu.

 

Ve Francii skončila moc na gilotině

Zaslepenost mocí většinou končí špatně. Zažehnutá americká revoluce Black Lives Matter se nespokojí s úlitbou Bidenovou. A Potěmkin Biden moc možností nemá: buď povede dál USA směrem od ztracené prosperity nahoru na výsluní a zradí voliče, nebo bude plnit to co slíbil, rozdá majetky pracovitých heterosexuálů migrantům a zrychlí se pád do bezvýznamnosti. Zbyde válka, nebo chudoba. A možná rozpad USA, protože fanatické hnutí Black Lives Matter propojené na gender hnutí a LGBT už nic nezastaví.

Prostě Biden je v kleštích, i když je dnes v opojení: pokračování cesty Donalda Trumpa za cenu střetu s voliči, nebo...

Trump vyvolal bouře, pak dojednal smlouvy, které zrovnoprávnily postavení s Mexikem a Kanadou. Totéž připravil pro Evropu a další státy. Zvýhodnění za loajalitu a úpadek USA odmítal. První fázi zadlužení provedl, druhou fázi práce pro občany USA a zablokování migrace jako zneužívání zdravotnictví těmi, co do něj nepříspivali také, dal lidem práci a nyní měla být fáze prosperity.

Bohužel covid a volební systém se zneužil proti němu.

A Biden slibuje zdravotnictví všem, výhody pro Evropu a celý svět a na dluhy se neohlížet.

Mezitím Rusko snížilo opět dluh, který už takto byl malý, s Čínou vytvořilo tandem, na který se připojuje Japonsko, Jižní Korea a další státy, které už ve spolupráci s USA nevidí budoucnost.

Bude zajímavé sledovat, zda se Biden nechá oškubat Evropou a zelenou environmentální šíleností, nebo to byla jen předvolební bublina.

Každopádně prezident Trump ukázal světu, na jak hliněných nohou západ stojí a jenom jaderné zbraně a minulost je drží nad vodou, zatímco budoucnost je na východě.

 

První ránu zločinným tajným službám zasadil

Edward Joseph Snowden, bývalý zaměstnanec CIA a sub-kontraktor pracující pro Dell na zakázce pro americkou Národní bezpečnostní agenturu (NSA), který do tisku vynesl informace o masivním a do té chvíle před veřejností utajovaném celosvětovém sledování telefonů a elektronické komunikace ze strany bezpečnostních služeb USA. Nyní zasadila Demokratická strana v čele s Bidenem další ránu západní demokracii, kdy z jejich volebního systému si už utahuje celý svět včetně Lukašenka či afrických diktátorů. Strašné. Za ten morální úpadek, který se prohlubuje a že svět prohlédl tu nadutou špínu vděčí prezidentu Donaldu Trumpovi, který se nenechal zastrašit nikým a bude zapsán jako další z velikánů americké historie.

Díky, Donalde Trumpe, skutečný prezidente USA za čtyři roky naděje!

 

 Nyní budeme pozorně sledovat, co se za rok, dva z výše popsaného vyplní.

 

Související

Rusko: proč se západ šíleně zadlužuje? Stále méně států ve světě se nechává okrádat!

Volební mikroanalýza: Trump se inspiroval Putinem. A Putin se inspiroval kde? Hádejte...

USA provedly preventivní kybernetické útoky proti Rusku a Íránu

Jede Biden v největším VOLEBNÍM podvodu za éru existence USA?

Volební zvěrstvo v USA: je to vážně ještě demokracie, nebo už banánová republika?

Porážku Trumpa zvládl... Jeden poštovní sklad u Los Angeles. A rotačky chrlí lístky, dokud Biden nezvítězí