Do vesnice vtrhla americká armáda a dopustila se tam zvěrstev, nad kterými tuhne krev v žilách. Několik amerických vrtulníků se snese na zem a z jejich útrob vyskáče stovka vojáků roty Charlie. Jen pár minut nato se ve vietnamské vesnici My Lai rozpoutá krvavé peklo. Ženy a holčičky jsou před smrtí krutě mučeny, znásilněny a pak zapáleny! Ne, to není fikce. To byla skutečnost. A nyní se bude tato armáda přesouvat přes Českou republiku.

 

NESMÍME ZAPOMENOUT!

Krutá fakta: dětem do 18 let nepřístupno. Tato zvěrstva americké armády se skutečně dějí: Vietnam, Irák, Libye, Jugoslávie, Kosovo, nyní se přesouvají na hranice Ruska!

 

 BEZ CENZURY, BEZ FALŠOVÁNÍ, BEZE SLOV

HRŮZA

Znásilněná a pak upálená - US Army je hrdá armáda a světový četník

Psal se rok 1968, několik měsíců před tím, než k nám vstoupila vojska Varšavské smlouvy, aby nás před těmito americkými zločiny ochránila. My to nechtěli, žádali jsme svobodu, mnozí žádali neutralitu. Zda nás SSSR ochránil, nebo zničil, odpoví až historie nejdříve za dalších sto let. Ale díky okupaci jsme se masakrů, jaké zažili Vietnamci, nemuseli bát.

 

Psal se rok 1968, 16. března, pět měsíců před vstupem vojsk Varšavské smlouvy do Československa.

Americká armáda hrdě bránila svobodu a demokracii. Ve Vietnamu, vyhrožovala SSSR, vyhrožovala nesmiřitelný boj za mír.

Více než 500 civilních, mírumilovných lidí bylo zabito v masakru My Lai, včetně mladých dívek a žen, které byly nejdříve znásilněny, pak zmrzačeny, následně brutálně ubity či zastřeleny. Od 12. do 20.listopadu 1969 uveřejňoval americký investigativní novinář Saymour Hersh  informace o masakru v časopisech Time, LifeNewsweek.

A demokratický svět se zhroutil. To, co dělala americká armáda a dodnes dělá v různých obměnách je prý americké poslání rozsévání míru a svobody, je prý naše zářná budoucnost. Žasneme nad islámskými zvěrstvy, ale že mají zářné příklady v americké armádě mlčíme. Musíme mlčet. Přece budujeme mír a demokracii.

 

Američtí vojáci nemají slitování ani s malými dětmi či mladými ženami.

Ty ještě před smrtí brutálně mučí a znásilňují.

 

 „Došlo to dokonce tak daleko, že ženy při střelbě ukrývaly děti
pod svými těly a příslušníci roty Charlie je pak z pod jejich mrtvol vytahovali a zabíjeli,“ 

zmiňuje se historik Libor Vykoupil.

 Americké trofeje - lebky ubitých lidí - zábava zvrácené US ARMY

 

Rozsévači dobra a demokracie

Vietnamem prošlo 2,5 milionu Američanů, a většina z nich byli mladí kluci. 
Ztráty činily více než 58 tisíc vojáků a důstojníků. Více než 150 000 veteránů z Vietnamu, již ve své domovině, spáchali sebevraždu, neschopni nést vzpomínky na to, čeho se zúčastnili. 

 

Cesty kolem osady My Lai lemovaly stovky zohyzděných mrtvol

A na některých se podílí i emigranti českého - židovského původu dodnes

 „Rusové se systematicky pokoušejí podkopat a oslabit demokracii v Evropě i ve Spojených státech a tím nás odříznout od našich spojenců,“ vykládala "mírová migrantka Madlen Albrightová" s tím, že jedním z nástrojů Kremlu jsou dezinformace šířené například televizí Russia Today.

 

ikonický snímek jako odpověď této mírové ženě

 

Ani smrt 500 000 dětí v Iráku nelituji, stálo to za to:

ohlásila tato "rozsévačka míru z USA" Madlen Albrightová kolem roku 2000, přítelkyně Václava Havla, Saši Vondry a Žantovského.

ZDE DŮKAZ

 

Saber Guardian 2021: V sobotu začne přesun amerických jednotek přes Českou republiku. Rozsévači míru z USA NATO tvrdí, že nerostné bohatství Ruska je zlo v rukách ruského lidu a (asi) má patřit USA. A Česká republika  má pomoci US ARMY toto zlo Rusům odebrat a předat ho americké mírové armádě. Je třeba zničit Nord Stream II, zajistit stavbu a dostavbu jaderných elektráren USA a tím pomoci zajistit světový mír.

Vítejme americké Dragouny: je to záštita svobody, demokracie a míru - viz výše. Ve dnech 22. až 26. května 2021...

 

Související

Osvobození Československa Rudou armádou v čele s Ludvíkem Svobodou