I Německo se po šílených zvěrstvech druhé světové války, kdy padlo neuvěřitelných 60 miliónů lidí a prakticky "jedno Německo" bylo smazáno ze světa za děsivých utrpení poučilo a i když je jasné, že je většinou "až na prvním místě", nacistický, fašistický nátlak nepoužívá. Drtí nás silou vůdce, nikoliv nacistickým šílenstvím. A díky SSSR, a můžeme si myslet přes šílené Koláře, Řeporyjce, Fischery a další podřadné lidi o Rusku co chceme, díky SSSR už další třetí světová válka nehrozila. A dnes?

 

Okupace v roce 1968 byla jasná

Jenomže, proč se nepíše, že si SSSR vytyčil rokem 1968 své vnější hranice jako to dnes dělá Evropská unie, NATO a hlavně, že se SSSR bránilo americkým jaderným základnám USA v Německu namířených na Moskvu a snahu USA napadnout a dobýt SSSR z východu přes Vietnam a udělat tam druhou protisovětskou frontu?

Samozřejmě Putin jde v těchto stopách a když NATO - USA chtělo obsadit Krym, bylo tam Rusko první, když začaly obrovské tlaky podobné Ukrajině na Bělorusko, prakticky odsoudilo Bělorusy, aby se úžeji přimkli k Rusku. Stejné tlaky začínají být na Maďarsko, na nás a Slovensko a co se děje? Stále více lidí se ohlíží po minulosti, kdy zde byla okupační vojska, ale lidé se nemuseli bát války, nemuseli se bát masových vražd a loupení jako dnes, a ani nemluvě o zvrácenných šílenostech přicházejících k nám z USA a Bruselu.

A je zde stále víc občanů, toužících opět po ochraně Ruska a toužících spát bez strachu a úzkostí jako dřív do vstupu do NATO a do roku 2004 - rokem vstupu do předlužené EU!

 

A šílence typu Adolfa Hitlera máme zpět

Na Ukrajině a v pobalstkých státech opět vzkvétá nacismus, jsou viděny pochodující jednotky s pozdravem Sieg Heil jako stará německá fráze, která znamená „Sláva vítězství!“ a opět si mnozí dělají zálusk na ruské nerostné bohatství v čele s Polskem a Ukrajinou. Co zbývá Putinovi, než nabídnout Bělorusku další obranné systémy S-400, když Litva a Polsko začaly útočit na Bělorusko a Evropská unie udělala další chybu - sankce na Bělorusko a tím vehnala další stát do náručí Ruska?

 

Opět, můžeme nadávat na Macrona a Merkelovou, ale...

Oni vědí, že se vyjednávání s Moskvou vyplatí. Každý atak západu Rusko využilo ke své obraně a zabezpečení.

Chtěli Rusko vyhladovět po roce 2010? Rusko se stalo největším vývozcem potravinové pšenice na světě.

NATO a USA chtěly obsadit Krym? Putin je předešel a referendem se stalo součástí Ruska.

USA zaútočily přes břidlice na vývoz ropy a plynu z Ruska a výsledek? Celé odvětví v USA zkrachovalo, břidlice se zhroutily, zůstaly po těžařích obrovské dluhy a zoufalé USA vymýšlejí další sankce na posilující ruskou ekonomiku. Prostě co sankce západu, to prohra západu. Co vojenský útok západu, to prohra západu. Naposledy Bělorusko a to místo, aby se tetelilo blahem na pohostinností "Bruselu" poslalo Evropskou unii a USA do háje a přimklo se k Rusku.

A mohli bychom pokračovat.

Ne vůdce, jak se píše, ale národ - občané z Běloruska chtějí ochranu z Moskvy. Je NATO a Brusel tak dementní, že to nevidí? A pozve si jakousi běloruskou komičku.

 

Takže zatímco Macron a Merkelová pochopily, Maďarsko a většina českých občanů také, Kolářové, Řeporyjci, Fischerové či Vystrčilové mávají zaslepeně pěstičkami na Moskvu a vyhrožují, jak ji společně s  Polskem, Ukrajinou, Litvou, Lotyšskem, Estonskem a Holandskem rozdrtí. Možná ani britský premiér Johnson netuší, která bije, natož Biden.

Ubohost, zaslepenost a demence. Nic víc.