Dokument

Udělal Bill Clinton a McCain s dcerou židovských předků Albrightovou z věčně opilého Havla stejně jako ze závislého na alkoholu Jelcina hlupáka, nebo Havel o důvodu masakrů věděl, protože je schvaloval?

 

 Masakry civilistů v Jugoslávii, především v Bělehradu byly zahájeny v březnu. Tím si začala armáda USA čistit prostor pro další základnu směrem k Ukrajině a Moskvě. Po 78 dnech zvěrstva kolem Kosova skončily, místo bylo vyčištěné a...

Výsledkem náletů 3,5 tisíce až 4 tisíce obětí, včetně asi 400 dětí. Dalších 10 000 osob bylo zraněno. Vojenská operace NATO proti Jugoslávii byla zahájena 24. března 1999 a trvala 78 dní.  Podle údajů aliance provedlo letectvo bloku 38 tisíc bojových vzletů, více než 10 tisíc z nich bylo uskutečněna za účelem bombových útoků.

 

A  ZAČALA SE STAVĚT DALŠÍ AMERICKÁ ZÁKLADNA BLÍŽ MOSKVĚ

Camp Bondsteel je americká vojenská základna v Kosovu a budovaná v roce 1999.

 Základna se nalézá se poblíž města Uroševce a rozkládá se na ploše 3,86 km³. Na základně je vybudováno přes 300 různých staveb, obývaných více než sedmi tisíci vojáky. Základna má zhruba desetikilometrový perimetr.

 

ODS v čele s Václavem Klausem proti masakrům protestovala

ODS protestuje: "ODS vyjadřuje lítost nad tragédií v Jugoslávii a s rozpaky se dívá na válečnické postoje některých českých politiků (Václava Havla např.) a žurnalistů. Bomby samy o sobě složitou situaci v Kosovu vyřešit nemohou. To může vyřešit pouze opětovné zasednutí zúčastněných stran k jednomu stolu." vyjádřil naprosto jasný postoj tehdejší ODS Václav Klaus.

 A Václav Havel?

"Já chápu tu hrozbu náletů jako jediný možný výraz nelhostejnosti evropských demokracií a Spojených států," řekl Václav Havel. Spojenci budou ničit srbské cíle tak dlouho, dokud se Miloševič nepodvolí. (A neuvolní prostor Kosovo pro americkou základnu, prokazatelně víme z dokumentů dnes)

 

Následně pokračovalo obklíčení Ruska: aniž si to Jelcin uvědomil, zem se mu rozpadala pod rukama, po Rusku se potulovaly hordy především amerických agentů a co hůř: nedokázal zabránit, nebo v opilosti ani nezjistil, že na dostřel Moskvy už má americkou armádu, která si dělala místo v Kosovu tříměsíčním masakrem krvavých nocí nad Srbskem, a především Bělehradem.

červená: americké základny po roce 2000, Polsko žádá o výstavbu, dolní modrá - Krym dovybaven až v roce 2014

 

Mezinárodní zločinec generální tajemník NATO Stoltenberg: krajiny NATO v Srbsku zabíjali civilistov preto, aby zachránili životy civilistov

Zvěrstva NATO v čele s USA

 

10.7.2017

BELEHRAD - Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg uvedl, že mnoho lidí v Srbsku stále má špatné vzpomínky na bombový útok v roce 1999.

A už mlčí, že druhá největší americká základna v Evropě Camp Bondsteel byla postavena v Kosovu hned po skočení bombardování Jugoslávie. A hlavně základna Bondsteel byla postavena na zemi, která do války a následného masového odchodu obyvatelstva patřila Srbům. Na strategickém místě.

Z jara 1999 své požadavky stále radikálněji vyjadřovali kosovští Albánci. Dohoda z Daytonu však garantovala územní celistvost Srbska. Když proti kosovským Albáncům, kteří se rozhodli pro boj, začaly radikálněji zasahovat srbské vojenské a policejní síly, přešel do do útoku západ v čele s USA bez mandátu OSN a rozhodl se pro rázný zákrok. V březnu 1999 začal s nálety na Jugoslávii, které trvaly skoro tři měsíce. Hlavními terči se však nestaly srbské jednotky působící v Kosovu, ale infrastruktura okleštěné jugoslávské federace.

 

základna Camp Bondsteel v Kosovu

Vrah z Vietnamu americký senátor a dodavatel zbraní teroristům v Sýrii McCain se v Kosovu vysmíval Rusku, že už je Moskva na dostřel. Pak zemřel na rakovinu.

Masakry ve Vietnamu či Jugoslávii? Prostě McCain byl americký hrdina

Tato zvěrstva v Jugoslávii podporoval Havel

 

Proč? Jenom proto, aby USA byly blíž nerostnému bohatství Ruska?

A OSN mlčí. Ale ti, co bránili Srbsko, byli souzeni v Haagu. Výsměch lidství?

Nikdo nemůže zpochybnit data, nikdo nemůže zpochybnit to, co se skutečně stalo včetně autentických výroků Václava Klause, Václava Havla a masakry, které se v Srbku díky náletům NATO (vždy terorismus a zabíjení kolem USA) bez mandátu OSN prováděly na obyčejných lidech. A NATO svírá Rusko stále víc. Vážně bez boje ruský lid vydá USA své nerostné bohatství? Nerozdělují si už kořist, aniž by se zeptali majitele - ruského lidu?

A co my, kteří jsme mezi dvěma mlýnskými kameny? Jak dlouho přežije Česká republika, pokud USA napadnou Rusko jadernými zbraněmi? Kolik minut nám pak zbyde do konce života? Zbraně už se stěhují na Ukrajinu a do pobaltí.

 

 1 díl: Kdy se opět stalo Rusko nepřítelem USA? Když Putin zabránil dokončení rozparcelování.

  2 díl: Americký terorismus v Evropě, uloupené Kosovo, masakry NATO v Srbsku