Už několikrát jsem se vyjadřoval a další by bylo zbytečné, pokud bychom měli základní informace. Nebo spíše upřesnění, protože otravovat non stop vládu a ministra (či zdravotníky) aby 24 hodin odpovídali na stále stejné otázky je zločin.

Odmítám opakovat to, co už bylo řečeno milionkrát o mrtvých nula, závažnosti u nás malinké (zatím) a dál neví nikdo nic.

 

Ale: pokud je někde oficiální vyjádření odborníků a my to nevíme, prosím, dejte do diskuze odkaz.

A nyní co bychom měli vědět a nikdo zatím nevysvětlil.

Koronavirus je rychlejší chřipka, tudíž tvrdě zaútočí na oslabené, s malou imunitou, špatně živené. To chápu, i příroda "slabší kusy" odepisuje. Homo sapiens sapiens je na takové úrovni, že může uspořádat život tak, aby tomu předcházel. Třeba být doma, nechodit na letiště, do mezinárodních vlaků apod..

 

Jak ale pochopit,  když nám přichází zprávy (vyberu jednu, ale mám jich hodně) prudkého útoku koronaviru a úmrtí na vysoké politiky Íránu?

V Íránu umírají na koronavirus politici. Zemřel už druhý poslanec, po smrti je i sedm dalších představitelů země

 Novému koronaviru podlehla i pětapadesátiletá poslankyně Fatemeh Rahbarová, která je už druhou členkou sněmovny, která kvůli nákaze zemřela. Informují o tom zahraniční média včetně Reuters.

Podle agentury Irna zemřelo od začátku epidemie na COVID-19 sedm dalších politiků nebo vysokých představitelů, včetně poradce ministra zahraničí. Nákazu novým koronavirem ohlásili podle agentury Reuters také náměstek íránského ministra zdravotnictví Íradže Haríršího a další poslanec.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/v-iranu-zemrel-na-koronavirus-uz-druhy-poslanec-nakazenych-i-mrtvych-za-posledni-den-dramaticky-prib.A200307_134134_ln_zahranici_ele#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_zahranici&utm_content=main

 

Je to totální dezinformace Reuters a Bloombergu jako rakovina a další nemoci Putina před pár lety, kdy chtěli rozvrátit Rusko a vytvořit tam paniku, nebo íránský koronavirus je jiný, než náš? Nebo tam pracují politici 24 hodin denně a jsou tak oslabení? Přece to nemá logiku, aby vysocí představitelé íránu tak razantně umírali. Nebo jsou íránci jiná rasa a ty koronavirus přímo zabíjí, především, když ten koronavirus vyhodnotí, že jsou to íránští politici a nepřátelé USA?

V domě výjimečných stavů a katastrof v USA je zneužívání a rabování řešeno zákonem pod hrozbou trestu smrti. Pirát Hřib nyní zneužívá svého postavení. Údajně aby pomohl místo vlády jak šmejdi léčitelé. Měl by být potrestán? A zná někdo odpovědi, či odkazy na výše záhadu?

Předem děkujeme, pokud někdo věrohodné vysvětlení najde a oficiální zveřejníme.

 

  Související

Putin má rakovinu, zbývají mu tři roky života

Ruský prezident Vladimir Putin je těžce nemocný. Podle amerických médií

 

 

 

 

P.S. Otázky sobotních novinářských dam z televize Prima a jejich útoky proti vládě jsou trapné. Chtějí si udělat ostruhy, ale takto stupidně, že každá zpráva z nemocnic se má ověřovat desetkrát a ihned...