Němka, která si myslí, že zase Němci jsou v roce 1939! Leyno (nepřechýleně Ursula von der Leyen) je německá křesťanskodemokratická politička, od prosince 2019 předsedkyně Evropské komise.

Dáma, která je spíše náckovského typu, podporující zbraně pro Turecko, zbraně pro Saudy a která nenávidí Orbána, protože zastavil proud migrantů přes Maďarsko. Navíc zoufale chtěla válčit v Afghánistánu. V podstatě vyšinutá, extremistická dáma. Lukrativně placená jako Jourová.

 

Ta prý s odkazem na prohlášení Světové zdravotnické organizace uvedla, že uzavírání hranic jednotlivých států není efektivním řešením, které navíc může vyvolat dominový efekt. Kdyby to jelito nakouklo do Číny, tak by zjistilo, že nic jiného nepomáhá!

„Paní předsedkyně von der Leyenová se obává o vnitřní trh v době, kdy pro mě je absolutní prioritou ochrana zdraví nás všech. I já bych dal přednost rychlému, koordinovanému a účinnému opatření pro celou EU, např. společnému uzavření hranic v celé EU ještě před tím, než se zde virus rozšířil, ale toho jednoduše EU není schopna v krátkém čase dosáhnout, a tak se musíme soustředit především na ochranu našich občanů,“ řekl Babiš

 

 

DRZOST, NEUVĚŘITELNÁ DRZOST! A DALŠÍ!

Země EU převezmou děti z Řecka. Komise zároveň zaplatí návrat tisíců migrantů domů

Po jednání ministrů vnitra zemí Evropské unie to řekla eurokomisařka pro vnitřní věci Ylva Johanssonová. Migrantům v Řecku bude nabídnuta částka 2 000 eur, aby se vrátili domů, ti odjedou, pak se vrátí a budou žádat znovu. K dalšímu zlepšení situace by mohlo podle komisařky pomoci také přerozdělení nejméně šestnácti set dětí, které chce převzít devítka členských zemí. Je to normální? Co tyto dámy v čele s Merkelovou touto šíleností sledují? Přitom na Evropu útočí koronavir, zóny s neuvěřitelnou kriminalitou se množí stejně rychle jako onen koronavir a my přijmeme děti, pak jejich rodiče, babičky, dědečky i ze šestého kolena, protože na to mají údajně právo.

A my, obyčejní občané původní Evropy už žádná práva nemáme, dostaneme čipy a stanou se z nás s nastřeleným číslem v uchu stroje, zatímco pseudoelita se bude ukrývat za hradbami čističek vzduchu a vzorové lékařské péče?